boer en boerin

Wij zijn Hidde en Nynke, we hebben 3 kinderen en wonen samen met alle dieren op Boerderij Buitengewoon. Hidde is geboren op een boerderij en heeft op de Kraaybekerhoff de opleiding tot biologisch-dynamische zorgboer gevolgd. Nynke wist als kind al dat ze dierenarts wilde worden en is ondertussen gespecialiseerd in koeien en schapen.

Samen zijn we een jaar op wereldreis gegaan, waarin we geprobeerd hebben zoveel mogelijk vijrwilligerswerk te doen in ruil voor kost en inwoning. Zo kwamen we op de meest bijzondere plekken: op boerderijen in Nieuw Zeeland, op een dovenschool in Tanzania, op een olifanten opvangpark in Thailand en bij dierenartsen in Mexico en India. Op deze reis kwam bij ons het besef dat we het eigenlijk vreselijk goed hebben met z'n allen in Nederland. Deze reis is een keerpunt geworden in ons leven, voor ons stond vast wat we verder wilden met ons leven: samen een zorgboerderij runnen.

Terug in Nederland zijn we gaan werken als beheerdersechtpaar op een boerderij met 18 zorgvragers vlak boven Amsterdam. Nu zijn we verhuisd naar Landgoed Tongeren om hier onze eigen zorgboerderij te starten. We hebben enorm veel zin om onze droom waar te maken op Boerderij Buitengewoon!

Nynke en Hidde